A woodlightról

Néhány gondolat arról,  hogy mi motivál minket, és hogy miben lehet részed, ha velünk tartasz.

Szenvedélyünk a fa, és hogy megmunkálásával értékeket teremthetünk számodra.

Családi vállalkozásunk immár két generációval ezelőtt kezdett el fával dolgozni. Fontos számunkra, hogy erőnk szerint a legjobb minőséget nyújtsuk neked, és olyan termékeket alkossunk, melyek évek múlva is értéket jelentenek számodra.

Hiszünk benne, hogy a fénynek fontos szerepe van egy meghitt otthon megteremtésében.

Magam is családapa vagyok, egy 7 éves kislány és egy 4 éves kisfiú boldog apukája. Átérzem a szülők minden örömét és bánatát is. Kezdve a gyerkőctől kapott első mosolytól az első megtett lépésekig. Így a saját bőrömön tapasztaltam az alvási problémákat és a kicsik etetésével járó „kalandokat” is.  Rá kellett jönnöm, hogy a megoldásból is ki tudom venni a részem. A fények segítségével egy csomó mindenen tudok változtatni….

Olyan egyedi igényekre szabott, fából készült termékeket alkotunk, melyek bensőséges, nyugodt hangulatot árasztanak, és elhozzák otthonodba a természet harmóniáját.

A Woodlight-nál olyan termékeket alkotunk, melyek egyedi tervezés alapján születnek. A természetes fa szeretetét és illatát párosítjuk a különböző fények hangulatával. Segítségükkel egy stílusos és meghitt érzésekkel teli otthont teremthetsz lakhelyedből. Termékeink első darabjait családom számára készítettem, de most már számodra is elérhetővé szeretném tenni őket, hogy Te is részesülhess a WOODLIGHT életérzésből.

Családi vállalkozásunk

A végére néhány kép a Woodlight csapatáról, és a legfontosabb minőségellenőrökről (Anna és Pisti)

Scroll to Top