Rénszarvas – Állati jó tál

3590Ft

Tedd varázslatossá gyermeked étkezését, ezzel a fából készült Állati jó tállal! Garantáltan sikert fogsz vele aratni, minden egyes morzsa el fog tűnni a tányérról.

Mérete: 28cm x 18,5cm x 2cm | Anyaga: bükkfa, parafin olajozással

A tányér tisztítása: Minden használat után langyos vízzel tisztítsd meg, majd teljesen töröld szárazra. Nem tisztítható mosogatógépben és nem használható mikrohullámú sütőben. Nem javasoljuk vízben huzamosabb ideig áztatni. Friss olajozást követően ne fogyassz folyékony ételt belőle.  A termék megvásárlásával hazai kisvállalkozót támogatsz!

Kérünk vedd figyelembe, hogy minden fából készült termék egyedi színnel és mintázattal rendelkezik!

Az étkezés, nassolás végtelenül szórakoztató lesz ezekkel az elragadó, bükk fából készült Állati jó tálakkal. A válogatós, rossz evő gyermekek is szívesen megkóstolják az ételeket ezekről a kedves tálakról.

Élelmiszer biztonságos, természetesen antibakteriális, környezetbarát és biológiailag teljesen lebomló Állati jó tálak, a műanyagtól, és BPA-tól mentesek, így nem csak a kicsik, hanem a Bolygónk számára is egészségesek. 

Minden Állati jó tálat szakszerűen kézzel csiszolunk, így egy teljesen sima felületet kapunk. A csiszolás után, pedig egy alapos olajfürdő következik (parafinolaj).

Fenntarthatóság a fókuszban

A felhasznált alapanyag erdőgazdálkodásból származik, tehát minden kivágott fa helyére ültetnek egy facsemetét.

Általános szabályok

Az Állati jó tálak

  1. nem szeretik, ha a mosogatógépbe, a mikrohullámú sütőbe teszed őket, sőt a hűtőszekrényben való ételtárolástól is rettegnek!
  2. szeretik, ha évente 3-4 alkalommal finoman átolajozzuk minden apró részletüket. 

Hogyan és mivel végezd az ápolást, olajozást?

  • alaposan tisztítsd meg a tálat, és teljesen szárítsd meg!
  • egy puha rongy segítségével bőségesen dörzsöld át a tálat a választott olajjal (ételbarát olaj vagy parafin olaj), majd 20-30 perc múlva töröld le róla a felesleget!

Ápold, óvd fatányérjaidat, hiszen csak így őrizhetik meg épségüket, szépségüket! Vigyázz rá, hogy sokáig örömet szerezzen a család minden tagjának.

Tömeg 1.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top